Een voorproefje van ons winkelassortiment

Meer dan een zomaar een kaaswinkel in Amsterdam Oost

Meer weten over ons productaanbod en onze leveranciers?

Hieronder vind je een overzicht van het beste wat we te bieden hebben.

Je kunt bij ons 7 dagen in de week binnen komen lopen om iets lekkers mee naar huis te nemen.

In de winkel helpen we je graag verder met passend advies! Kom je snel langs om te proeven?

Nederlandse kaas

Kaas is onze hoofdzaak. Vers van het mes, op maat gesneden. Onze Beemsterkazen rijpen in een pakhuis met speciale condities. Dit is bepalend voor de ontwikkeling van de smaak. Ook hebben we prachtige, ambachtelijke boerenkazen op de plank liggen. We werken nauw samen met enkele van de meest geronommeerde kaasmakers en affineurs van Nederland. Kom je wat proeven?

Wijn

In de winkel vind je een heerlijk wisselend aanbod van zo’n 150 verschillende wijnen. In alle prijsklassen, uit alle windstreken. Van klassiekers tot nieuwe wereld-wijnen, altijd zorgvuldig gekeurd door onze wijnspecialisten. Een speciale avond of een mooi cadeau voor een wijnliefhebber? Je bent bij ons aan het juiste adres.

Buitenlandse kazen

We hebben altijd een uitgebreide selectie kaasspecialiteiten voor elke gelegenheid op voorraad. Van klassiek Franse geitenkaasjes tot kaas van getalenteerde jonge kaasmakers uit Nederland. Met liefde en deskundigheid stellen we in de winkel graag een mooi kaasplankje voor je samen. Op zoek naar iets speciaals? Je kunt altijd rekenen op een passend advies van ons team.

Brood

Dagelijks levert het Vlaamsch Broodhuys een rijk assortiment aan vers gebakken brood bij ons af. Écht brood, van hoogwaardige ingrediënten en van hoogwaardige kwaliteit. Om 8.00 uur ligt het voor jou klaar in onze winkel. Ook voor verse croissants en belegde broodjes kun je elke dag bij ons terecht.

Alles voor je borrelplank

Simpel en doeltreffend, een mooi gevulde borrelplank kan altijd. Loop bij ons binnen voor ultiem verse mozzarella, vleeswaren, Mediterraanse hammen en salami's, gedroogde worst, ambachtelijke patés, olijven, salades, tapenades en een groot assortiment noten en snacks. We hebben het allemaal (en nog veel meer) in huis!

Delicatessen

Er is meer. Elke week bakken we zelf onze verslavend lekkere chocolade-brownies voor je. En je vindt bij Eriks van alles om lekker mee te koken. We hebben topkwaliteit olijfolie en azijnen, de beste tomaten uit blik, versgeraspte Zwitserse kaasfondue, dagverse asperges in het voorjaar, prijswinnende lokale bieren...de deur staat voor je open!

Een greep uit onze leveranciers en partners

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Ons vakkundige en ervaren team staat voor je klaar om je op weg te helpen in de winkel. 

Ook voor een mooi cadeau hebben we altijd een oplossing op maat, en ook voor kerstpaketten en zakelijke geschenken ben je bij Eriks aan het goede adres.

Vraag ons in de winkel naar de mogelijkheden of neem contact met ons op, dan helpen we je met het samenstellen van een cadeaupakket of geschenkverpakking. We hebben uiteraard ook mooie cadeaubonnen.

Heb je vragen, feedback of suggesties? We horen graag van je.

Contact 


En.........pssst...........
Wil je alvast even bij ons binnen kijken? Check dan onze virtuele tour!

Binnen kijken